Marie Jungbeck

2013 grundades bolaget Ordning och Redovisning i Stockholm AB

Ordning och redovisning! Namnet var inte taget och inte heller webbadressen. Vi tar det! Året var 2013 och redovisningsbyrån startades. Två konsulter som var anställda på en annan redovisningsbyrå slog ihop sina kunskaper och startade en egen byrå.

Efter ett år valde den andra konsulten att köra vidare med egen firma och Ordning och Redovisning togs över helt av Marie. Då med interimsuppdrag och några ”inhouse” kunder. Inhouse-kunderna blev fler och fler så vi utökade personalstyrkan 2016, samtidigt som vi flyttade in på ett kontor i Gustavsbergs Hamn.

Idag har vi en stor skara med kunder i alla olika branscher, bygg, sjötrafik, trädfällning, en mängd av olika typer av konsulter, idrottsföreningar och ekonomiska föreningar. Vi arbetar även ute hos våra kunder, vissa träffar vi varje vecka eller månad, andra mer sällan. Allt beroende på behovet hos kunden.

Att träffa nya företag och företagsamma personer är väldigt givande. Vi brinner för företagande och nätverkande! Genom detta affärsnätverk ger och får vi affärer och det är så roligt och givande.

Vi har det roligaste jobbet som finns! Ingen dag är den andra lik och det är så fantastisk att få följa alla dessa företag på deras resa!

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Marie Jungbeck