”Ordning och redovisning är enkla att samarbeta med och dom kan sin sak. Vi är väldigt nöjda med deras service”

Katarina Andersson, Anderssons Elektriska

”Ordning & Redovisning har skött min bokföring sedan jag startade mitt företag 2017. De hjälpte t.o.m. till att starta mitt aktiebolag med allt vad det innebär. De är proffsiga, kunniga, alltid trevliga och lösningsorienterade. Att veta att de håller ett vakande öga på mitt företags ekonomi, gör att jag tryggt kan fokusera på det jag är bra på och att utveckla mitt företag.

Minna Wallström, W O F O Y O, Tea & Coffee Shop

”Vi har haft Marie och Ordning och Redovisning som byrå i ett år nu, och vi har aldrig haft så bra ordning på vår bokföring och redovisning. Vi bytte byrå, system och bank samtidigt och det var ingen lätt apparat. Varenda konto är genomgånget, vi har lyft vår redovisningskvalité flera steg på en gång – inget har blivit lämnat åt slumpen. Hatten av – vi är mycket nöjda.”

Micaela Sjökvist, kassör i Värmdö Ridklubbs styrelse

Värmdö Ridklubb

”En liten redovisningsbyrå som hanterar den löpande redovisningen och boksluten på ett bra sätt. Frågor blir besvarade och frågetecken rätas ut. Nära till kontakt och en vilja att hjälpa till :-)”

Anette de Castro – VD, anettework.se

”Jag kan varmt rekommendera Ordning & Redovisning om Ni vill slippa oro i allt vad gäller företagets ekonomi redovisning. Proffsigt bemötande och särskilt uppskattat är en konsult arbetande på plats.”

Ewa Carlsson – Mark & Väg Ingarö AB

”Ordning och Redovisning lägger alltid oss som kund i fokus. För tre år sedan när vi först kontaktade Marie var det smidigt och enkelt att tillsammans med se över precis vad vi på Alla Tak  behövde hjälp med i vår verksamhet. Vissa delar sköter vi själva och andra får vi hjälp med. Marie och Agnetha ger alltid snabb respons när vi har frågor eller behöver specifik hjälp medan de sköter vår löpande drift utan att vi blir involverade i onödan – det är ett perfekt partnerskap!”

Tomas Ellefsson – Alla Tak Sthlm AB

”Goda råd behöver inte vara dyra. Med Ordning och redovisnings hjälp spar vi tid och kan ägna oss åt det vi är bra på.”

Martin & Elisabeth
Grundare av Keysento

www.keysento.se

”Ordning & Redovisning. Ett företag som lever upp till sitt namn! Här har jag har fått den finaste servicen och det bästa engagemanget för mitt företag.”

Hälsokliniken, Elisabeth Brown
Naturläkare (SNLF)

www.halsokliniken.com