”Vi har haft Marie och Ordning och Redovisning som byrå i ett år nu, och vi har aldrig haft så bra ordning på vår bokföring och redovisning. Vi bytte byrå, system och bank samtidigt och det var ingen lätt apparat. Varenda konto är genomgånget, vi har lyft vår redovisningskvalité flera steg på en gång – inget har blivit lämnat åt slumpen. Hatten av – vi är mycket nöjda.”

Värmdö Ridklubb
Kund sedan 2018

”En liten redovisningsbyrå som hanterar den löpande redovisningen och boksluten på ett bra sätt. Frågor blir besvarade och frågetecken rätas ut. Nära till kontakt och en vilja att hjälpa till :-)”

anettework.se
Kund sedan 2018

”Jag kan varmt rekommendera Ordning & Redovisning om Ni vill slippa oro i allt vad gäller företagets ekonomi redovisning. Proffsigt bemötande och särskilt uppskattat är en konsult arbetande på plats.”

Mark & Väg Ingarö AB
Kund sedan 2018

”Ordning och Redovisning lägger alltid oss som kund i fokus. För tre år sedan när vi först kontaktade Marie var det smidigt och enkelt att tillsammans med se över precis vad vi på Alla Tak  behövde hjälp med i vår verksamhet. Vissa delar sköter vi själva och andra får vi hjälp med. Marie och Agnetha ger alltid snabb respons när vi har frågor eller behöver specifik hjälp medan de sköter vår löpande drift utan att vi blir involverade i onödan – det är ett perfekt partnerskap!”

Alla Tak Sthlm AB
Kund sedan 2016

”Goda råd behöver inte vara dyra. Med Ordning och redovisnings hjälp spar vi tid och kan ägna oss åt det vi är bra på.”

www.keysento.se
Kund sedan 2015

”Ordning & Redovisning. Ett företag som lever upp till sitt namn! Här har jag har fått den finaste servicen och det bästa engagemanget för mitt företag.”

www.halsokliniken.com
Kund sedan 2013

”Ordning och redovisning har styrt upp vår bokföring eminent. Snabba på svar och kunniga, en ynnest a9 ha dem vid vår sida.”

Diador
Kund sedan 2023

”Vi har använt Ordning & Redovisning sedan 2021 och kan inte vara annat än väldigt nöjda. Snabb personlig service med e9 genuint intresse för a9 främja verksamheten och samarbetet.”

Ängby rör
Kund sedan 2021

”Så nöjd med Ordning och Redovisning, både vad gäller snabb hjälp i det dagliga men också möjlighet att bolla det lite större frågorna som egenföretagare”

Trogen havet
Kund sedan 2023